Количката е празна
Контакти

фирма: МИКС  Р48 ЕООД-гр.Варнаа  
ЕИК: 203936782
МОЛ: Румен Николов

GSM:0878 933 569

email:mixr48@abv.bg

 

Адрес:
гр.Варна, ул.Баба Рада 20